Waarden

Elke organisatie heeft een aantal waarden waarvoor ze staat. CELT Consultancy heeft als belangrijkste waarden klantgerichtheid, integriteit en discretie, onafhankelijkheid en kwaliteit.

Klantgerichtheid uit zich in het besef dat u van ons een belofte koopt: de belofte dat wij u een resultaat leveren dat voldoet aan uw verwachtingen. Wij van onze kant zullen er alles aan doen om die belofte niet te beschamen.

Integriteit en discretie vertaalt zich bij ons in absolute betrouwbaarheid. Uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie wordt door ons ook echt als zodanig behandeld.

Onafhankelijkheid is ons alles waard. Het zijn úw informatiebehoeften die bepalend zijn voor de oplossingen die we u voorstellen en níet de (technische) mogelijkheden zoals ze door marktpartijen worden aangeboden.

Als het om kwaliteit gaat, conformeren we ons in principe aan de kwaliteitssystemen die bij u in gebruik zijn. Mocht u behoefte hebben aan een alternatief dan kan CELT Consultancy u begeleiden in de keuze van een geschikt kwaliteitssyteem.


Verwarring

Je 'mind' als parachute

Comfortzone

Doceren

Researchlaboratorium

Projectontwikkelaar

Agentschap

Rijksmuseum

Internetprovider

ARBO dienst

Woningcorporatie

Zorgverzekeraar

Zorgverzekeraar

Hogeschool

Internetopleidingen

Laboratorium

Uitgeverij

GO Opleidingen

Waterbedrijf

Bibliotheek

Hogeschool

Provincie

Eenvoud

Complexiteit

Ministerie

Klinisch-chemisch laboratorium

GO Opleidingen

Tweets

  • Re: Mexico https://t.co/fMgXLXzJ4y 3 jaar 11 maanden geleden
  • Alarmerend bericht van Paul Tang over passiviteit in Nederland mbt investeringsprojecten. Zo lopen we veel plan-Juncker gelden mis. 5 jaar 7 maanden geleden
  • Gisteren de tijd nuttig besteed op de onderhoudsvakbeurs in Ahoy. 5 jaar 9 maanden geleden

Adresgegevens

CELT Consultancy bv

Zandstraat 6
NL – 4614 CJ  BERGEN OP ZOOM
info@celt.nl
+31 (0)6 48311943
KvK Breda: 20066947
BTW/VAT: NL820834683B01