Nutssector

Archiveren van aanbestedingendossiers

Het product van dit onderzoek is een functionele beschrijving van de gewenste situatie voor het archiveren van documenten uit de aanbestedings-/offerteaanvraagtrajecten van de afdeling Inkoop.
Speciale aandacht was er voor de borging van de authenticiteit van de afzonderlijke documenten en de eis van volledigheid van de dossiers. De keuze voor de metagegevens is in overeenstemming met het geldende metadatamodel uit het operationele ECM.


Vastgoedbedrijfsprocessen

De bedrijfsprocessen van de afdeling Vastgoed zijn uitgewerkt in Visio-procesmodellen. De bijbehorende procesbeschrijvingen zijn  volgens de intern vastgestelde afspraken beschreven. Het onderhoud ervan gebeurt in het kwaliteitssysteem.


Cursus van DIV-er naar digiDIV-er

Cursus 'van DIV-er naar digiDIV-er', met speciale aandacht voor het facet inhoudsanalyse als onderdeel van de werkzaamheden van de DIV medewerkers.


Literatuuronderzoek naar de functie Metadatamanager

Literaruuronderzoek naar de functie cq. rol van Metadatamanager ten behoeve van de organisatie en het beheer van het Enterprise Content Managementsysteem (ECM), gerealiseerd met Livelink van Open Text.


Functioneel ontwerp voor een vastgoedmanagementsysteem

Opstellen van het functioneel ontwerp voor een vastgoedmanagementsysteem [gebouwen, terreinen]. Het objectenmodel en gegevensmodel zijn gebouwd met Protégé Ontology Editor and Knowledge Base.
Het vastgoedmanagementsysteem wordt bedrijfsbreed (landelijk) ingezet voor het beheer en onderhoud van gebouwen en gronden, het managen van koop en verkoop transacties en van huur en verhuur transacties.


Verwarring

Je 'mind' als parachute

Comfortzone

Doceren

Researchlaboratorium

Projectontwikkelaar

Agentschap

Rijksmuseum

Internetprovider

ARBO dienst

Woningcorporatie

Zorgverzekeraar

Zorgverzekeraar

Hogeschool

Internetopleidingen

Laboratorium

Uitgeverij

GO Opleidingen

Waterbedrijf

Bibliotheek

Hogeschool

Provincie

Eenvoud

Complexiteit

Ministerie

Klinisch-chemisch laboratorium

GO Opleidingen

Tweets

  • Re: Mexico https://t.co/fMgXLXzJ4y 3 jaar 11 maanden geleden
  • Alarmerend bericht van Paul Tang over passiviteit in Nederland mbt investeringsprojecten. Zo lopen we veel plan-Juncker gelden mis. 5 jaar 7 maanden geleden
  • Gisteren de tijd nuttig besteed op de onderhoudsvakbeurs in Ahoy. 5 jaar 9 maanden geleden

Adresgegevens

CELT Consultancy bv

Zandstraat 6
NL – 4614 CJ  BERGEN OP ZOOM
info@celt.nl
+31 (0)6 48311943
KvK Breda: 20066947
BTW/VAT: NL820834683B01